VERKKOSUKAT ja -SUKKAHOUSUT

Koronan vuoksi tilauksia tehdään vain, jos mahdollista ja saatavilla (tilanne elää koko ajan). Kysy saatavuutta, jos haluat tilata: info.mamanna@gmail.com.

MALLEJA ON PERUSMALLI (kestää sen jokusen esiintymiskerran), AMMATTILAISMALLI (Kestää kulutusta ja voi pestä, eikä mene helpolla rikki. Tarkoitettu ns. ammattilaistanssijoille, mutta toki sopii kaikille.) JA KUVIOLLISET JA SUKKANAUHA MALLIT (Venyvät hyvin isommallekin naiselle ja kestävät pesua).

PERUSMALLI jossa on silmäreiän koko S (pieni), M (keskikoko) sekä L (iso). Kaikki sukkahousut on One Size, mutta mahtuu S-XL kokoiselle. HINTA 3€ Värit: Nude, Musta, Punainen ja Valkoinen.

perusverkkosukat

AMMATTILAISMALLI verkkosukkahousut on vahvistettu jalkapohjasta kankaalla ja verkko on todella kestävää ja muotoilee kunnolla sääret ja reidet. Sukkahousut ovat pesukoneen kestävät eivätkä mene helposti rikki. Vyötärönauha on hyvin venyvä ja koko L menee 100-110cm vyötärölle ainakin eli vastaa isompaakin kokoa. HINTA 15€. Värit: Tan, Nude ja Musta. Koot S, M ja L.

KUVIOLLISET VERKKOSUKKAHOUSUT on tehty venyvästä langasta, mikä on kudottu eri mallisiin kuvoihin. Sukkahousut kestävät pesukonepesun, mutta eivät ole yhtä kestäviä kuin Ammattilais version sukkahousut. Nämä sukkahousut venyvät one size koossakin jopa 2XL kokoiselle naiselle. HINTA: 4€.

kuviointi verkkosukat wk

SUKKANAUHA VERKKOSUKKAHOUSUT eli Carter Belt sukkahousut, jossa on polvisukka yhdistetty sukkanauhoilla ns. vyöosaan eli sukkahousut näyttävät kuin olisi erilliset sukkanauhat kiinni sukissa. Nämä one size sukkahousut venyvät erittäin hyvin jopa 2-3XL kokoiselle naiselle. Mallit A-K HINTA 5€

Sukkanauha Verkkosukkahousut.jpg

 

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close