Valmiit MaDaM Conchitan Esitykset

MaDaM Conchita on Mamanna Bupsin välillä parrakas ja välillä vain ylidramaattinen Draglesque persoona, joka esittää vahvoja tunteita herättäviä esityksiä sekä asenteella tehtävää komediallisempaakin esitystä. Esitysten pohjalla on kunnioitus kaikkia ihmisiä kohtaan väristä, uskonnosta ja seksuaalisuudesta riippumatta sekä VOGUING tanssi ja tämä artisti on saanut innoituksen erityisesti Conchita Wurst:sta, jonka musiikkia kuullaan myös monessa esityksessä. MaDaM Conchita ei koskaan esiinny ilman WAU faktoria ja esitykset pohjautuvat vahvasti asutekniikkaan mm. Trasformaatioasuihin, jotka vaihtavat parissa sekunnissa muotoaan sekä muuten vain överisti tehtyihin asukokonaisuuksiin.

Feenix

Feenix esitys esitettiin ensimmäistä kertaa Joensuun Pride tapahtumassa ja tarkemmin ottaen Susiraja Dragrace tapahtuman yhteydessä. Esitys tehtiin tätä tapahtumaa varten, mutta se sai niin ison suosion, että se jäi elämään ja sittemmin esityksestä on muokkautunut erilaisia versioita mm. Black Feenix, Pride Feenix (keväällä 2020) sekä alkuperäinen versio siivoojattaren kanssa.

TÄSSÄ LINKKI ALKUPERÄISEEN FEENIX ESITYKSEEN

TÄSSÄ LINKKI BLACK FEENIX ESITYKSEEN

 

Leopard Print Fetish

Leopard Print Fetish on UUSI 15.11.2019 ensi esityksensä saanut esitys, jossa on sananmukaisesti Leopardi kuosia fetissiksi asti. Esitys on täynnä tunnetta, asennetta ja tietenkin rutkasti leopardia!! Esitys on mahdollista saada myös Mamanna Bupsin versiona ilman partaa.

Kuvaaja: Jari Flinck

Cake Lover Popping

Kakkua, herkkuja ja mausteena herkullinen peppu. Siihen vielä kunnon Voguing asenne niin esitys on maustettu.

8ef696c7-e7d9-4dce-8968-9fab4f92d2cd

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close