Valmiit MaDaM Conchitan Esitykset

MaDaM Conchita on Mamanna Bupsin parrakas Draglesque persoona, joka esittää vahvoja tunteita herättäviä esityksiä. Esitysten pohjalla on kunnioitus kaikkia ihmisiä kohtaan väristä, uskonnosta ja seksuaalisuudesta riippumatta ja tämä artisti on saanut innoituksen erityisesti Conchita Wurst:sta, jonka musiikkia kuullaan myös monessa esityksessä. MaDaM Conchita ei koskaan esiinny ilman WAU faktoria ja esitykset pohjautuvat vahvasti asutekniikkaan ja erityisesti Trasformaatioasuihin, jotka vaihtavat parissa sekunnissa muotoaan. Hänen esityksissä myös saatetaan viitata suoraan myös keskustelua herättäviin aiheisiin, kuten maailmaa ja yhteiskuntaa koskeviin asioihin niin yleismaailmallisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla. 

Feenix

Feenix esitys esitettiin ensimmäistä kertaa Joensuun Pride tapahtumassa ja tarkemmin ottaen Susiraja Dragrace tapahtuman yhteydessä. Esitys tehtiin tätä tapahtumaa varten, mutta se sai niin ison suosion, että se jäi elämään. Esitysessä oleva parrakas siivoojatar on rakastunut, mutta kokee olevansa outolintu, jota kukaan ei halua. Yhtäkkiä heittäessään rakkaansa valokuvaa roskikseen, hän löytää sieltä Feenix päähineen, jonka laitettuaan päähän, saa voiman, joka luo hänestä kauniin ja upean Feenix linnun. Kun lintu pääsee lentoon, pääsee myös sisällä patoutuneet tunteet irti ja loppu on historiaa.

TÄSSÄ LINKKI KUVASSA OLEVAAN FEENIX ESITYKSEEN

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close