Valmiit Mamanna Bupsin Esitykset

Youtube Kanavani löytyy TÄSTÄ

Esiinnyn niin Mamanna Bupsina kuin myös MaDaM Conchita:n roolissa. MaDaM Conchitan esitykset on mahdollista tilata myös Mamanna Bupsin esittämänä. MaDaM Conchitan esitykset löytyy TÄÄLTÄ.

MAMANNA BUPSIN ESITYKSET:

Susi ja Tonttu

Esitys pohjautuu ”punahilkkasatuun”, susi syökin jouluisesti tonttutytön. Susi onnistuukin tässä tarinassa syömään tontun, jonka jälkeen alkaa muutos ja loppu perustuu transformaatioasuun, jossa valtava susi yhtäkkiä vaihtuukin parissa sekunnissa syödyksi tontuksi. Päästyään ulos tyttönen tietenkin ottaa kaiken irti yleisön kanssa. Esityksestä löytyy TÄÄLTÄ pieni teaseri.

James Bond – Kultainen Agentti

Mamanna Bupsi esittää kokoelman James Bond klassikkomusiikkia. Teemana on kultaa rakastava agentti, joka salaperäisenä takki niskassa hiippailee asekotelonsa kanssa paikalle. Yhtäkkisen yllätyksen jälkeen takin alta paljastuukin hiippaileva agentti, joka kultaisella aseellaan ampuu yleisöstä kaikki, joilla on jotain kultaista varastettavaa. Kullan humalluttaen Mamanna kuoriutuu agenttiasustaan ja alta paljastuu kultainen kaunotar, joka viettelee yleisön. Loppuhuipennuksena agentti kultainen paljastaa asekotelonsa sisällön….1,8 metrisen kultaisen viuhkan.

Mamanna3

Sweet Sugar Mama – Herkuttelijan unelma nainen

Herkuttelun loppua ei tahdo näkyä tässä esityksessä, vaan herkut pursuilee uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, kunnes yleisö on aivan täynnä makeaa silmän täydeltä. Tästä esityksestä mahdollisuus muokkaa myös vain tiettyyn herkkuun liittyvä esitys esim. Suklaa, Tikkari/karkki, Donitsi, Kakku, Lakritsi ym. Esityksestä on myös ns. Syntymäpäivä versio, jossa yhtenä musiikeista on Happy Birthday.

 

FROZEN jäinen prinsessa

Frozen elokuvasta selkeän teeman saanut jääprinsessa, joka tuo klassista sekä tanssillista esiintymistä burleskiin. Esitys tuo jäisen kauniin maailman valoilla ja musiikin upeilla vivahteilla sulautuen klassisen kauniiseen liikkeeseen. Tämä esitys on flirttaileva, mutta ei huumoriin pohjautuva, vaan kauneuteen painottuva esitys.

48394793_789471628069427_3767033021237035008_n

Cat Cabaret

Cat Cabaret on Cabaret esitys, joka yhdistää niin huumoria kuin myös Vogue tanssia. Esityksessä tyylikkäiden housujen sisältä paljastuu yhtäkkiä yllätys: pitkä häntä. Tästä lähteekin kissimirrin häntäleikki, joka ei jätä ketään kylmäksi. Esityksen voi tilata myös perinteisenä Cabaret esityksenä ilman kissaroolia tai myös vielä leikkisämmällä kissa-hiirileikillä, jossa mukana New York kappale sekä reippaampaa Charleston tanssia. Tästä esityksestä löytyy video Youtube Kanavaltani.

IMG_4173[1]

Oodi Banaanille

Esitys on kunnioitus ja oodi banaanille, elämän hedelmälle, joka ravitsee niin lapsia kuin nälissään viidakossa eksyneitä. Esityksessä ylhäinen viktoriaaninen rouvashenkilö ajautuu haaksirikossa viidakkoon, missä nälissään hän löytää banaanin. Tästä lähtee hulluttelun ketju, jossa paljastuu banaanin kaikki muodot niin kuoresta makeaan sisukseen asti.

430A2395

Kuningas Kalastaja

Kuningas Kalastaja on lintu, todella kaunis koristeellinen lintu, joka tykkää kalastaa kaloja. Yhtäkkiä lintu alkaa muuttua ja alta paljastuukin nainen, joka rakastuu kalaan ja kuin Sammakko Prinssissä kerrakseen, saa suudella ihanaa kalaa, mikä saa aikaan hurjan loppuhuipennuksen.

MamannaBupsi-3.jpg

Diamond Dolly

Diamond Dolly on kirjaimellisesti täyttä timanttia. Tämä lyyli ei muusta välitä kuin että timantit loistaa ja itse nainenkin on yhtä kovaa materiaalia ja pehmenee ainoastaan, jos joku antaa hänelle huomiota ja rakkautta. Hän on siis hullutteleva timanttinainen, joka osaa flirtata yleisön pehmeäksi.

C-cups of Coffee

Kahvia kerrakseen. Tämä esitys on tehty alunperin Mysterious Housewives ryhmälle, mutta siitä on jatkojalostunut Mamannalle myös pidempi esitys. Kuvassa kyseinen ryhmä, mikä myös mahdollista tilata esiintymään Mamannan kanssa.

Edellisten vuosien EI riisuvan burleskin parissa seuraavia teemoja ollut, joista myös mahdollista muokata riisuva sooloversio:

FB_IMG_1539114542149

Hard Rock Hallelujah ja ruoskatanssi.

FB_IMG_1539114650691

That Man – Charleston tyylinen koreografia.

FB_IMG_1539114554334

Rakkaus on Lumivalkoinen – Viuhkatanssi modernimpaan tyyliin

FB_IMG_1539114617631

Santa Baby – Jouluisella flirtillä varustettua materiaalia.

Vuosien saatossa olemme tehneet eri ryhmien kanssa lukuisia koreografioita niin alkeisryhmien kuin jatkoryhmienkin kanssa. Koreografioita löytyy videoituna Youtube kanavaltani 

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close