Tasselien Valmistamisen Kurssit

Tasselien Valmistamisen Kurssit

Tasselit-3.jpg

Tasselien valmistus on käsityötä parhaimmillaan. Tasselien tekoon on niin monta mallia kuin on tekijääkin, mutta tällä kurssilla opitaan perus kaava tasselin tekoon sekä paljon vinkkejä, miten myös eri mallisia tasseleita pystyy jalostamaan perusmallia apuna käyttäen. Kurssilla tutustutaan erilaisiin materiaaleihin, liimoihin sekä koristeluun. Yksi tärkein oppi on tasselin mekaniikka eli se, miten tasselin tupsut pystyy viuhumaan kuin viimeistä päivää itse tasselissa. Tasselien Valmistamisen Kurssi kestää pääsääntöisesti koko päivän (noin 7h, jossa hyvä pitää kuivumistaukoa noin 1-1,5h). Kurssit sisältävät materiaalin yhdelle tasseliparille per oppilas sekä mukaan monta eri mallia, joita tehdä jälkeenpäin itse.

Jos kiinnostuit järjestämään kurssin omalle porukalle KYSY LISÄÄ

TULEVAT TASSELIKURSSI TYÖPAJAT:

Tasselityöpaja

Mamanna järjestää toivotun Tasselikurssin PE 19.4. klo12-19

Kurssilla opetellaan tekemään itse alustapitäen tasselit. Kurssilla myös jo tasseleita aiemmin tehneet saavat niksejä, uusia työtapoja sekä oppivat tekemään monimutkaisempia kuvioita ja pintoja tasseleihin. Ekakertalaiset oppivat tekemään perustasselit (vaihtoehtona: pyöreä/sydän/kissa/timantti).

Työpajan ensimmäisellä puoliskolla klo12-14:30 teemme pohjat ja tupsut, jonka jälkeen pidämme ruokatauon (tasseleiden kuivumistauon). Tauon aikana on mahdollista jatkaa tupsujen ym. tekoa TAI voi osallistua klo15-16 järjestettävään Hikiburleski & Cabaree tunnille. Klo16:15 jatkamme tasseleiden tekoa lopulta koristellen ne täyteen loistoonsa.

Kurssin hinta 40e (pelkkä tasselikurssi) TAI 50e (Tasselikurssi + Tanssitreenit). Tasselikurssi sisältää materiaalit yhdelle tasseliparille lukuisine koristelumahdollisuuksineen sekä opetuksen.
Paikkana on Siltamäen Nuorisoseura (Kiertotähdenpolku 2)

Ilmoittautumiset: info.mamanna@gmail.com

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close