Personal Burlesque Training

Onko sinulla idea, mutta ei mitään hajua, mistä lähteä esitystä työstämään? Tarvitsetko apua koreografian / musiikin / asujen suunnitteluun ja toteutukseen? Mamanna Bupsi voi auttaa. Olen tehnyt liikunnan ja tanssin opetusta työkseni 15 vuoden ajan sekä toiminut ompelijana 6 vuoden ajan. Personal Traineriksi valmistuin vuonna 2009.

Burleskissa vain mielikuvitus on rajana ja MIELIKUVITUS on minulla ääretön. Mitä ikinä sinulla onkaan mielessä ja tarvitset apua, kysy lisää ja rakennetaan paketti, minkä kanssa pääset upeana lavalle! Personal Burlesque Training eli PBT pystyy auttamaan sinua niin nostamaan kuntoa, jotta onnistut paremmin tanssissa ja jopa opit jokusen akrobatia liikkeenkin kuin hiomaan esiintymistä ja tunneilmaisua.

HINNASTO:

Keskustelu/Suunnittelu/Ideointi ilman liikuntaa 40e/h

Kuntoa nostava lihaskuntotreeni Burleskin liikkeillä 50e/h

Tanssiharjoitus/Koreografian kehitys ja opetus 60e/h

Ompelutyön hinta rakentuu työn määrän ja materiaalikustannusten mukaan. Kysy lisää

Hintoihin lisätään mahdollinen tilavuokra tai salimaksu riippuen, missä asiakas haluaa harjoitella. Salivuokrat noin 10-20e.

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close