Opetus ja Kurssit

FB_IMG_1539114685626

Burleski Harrasteryhmät

Personal Burlesque Training

Kurssit ja Opetus Tilauksesta

Tasselien Valmistamisen Kurssit

Mamanna Bupsi ohjaa niin perinteisiä Burleskitunteja kuin myös EI riisuvaa Burleskia, jossa pääpaino on tanssissa ja burleskin tease elementeissä.  Kunto LatinoBurleski on puolestaan tunti, jossa saa tanssia kuntoilumielessä niin Latino- kuin Burleskitanssiakin sekä tuntiin sisältyy myös tanssin liikkeillä tehtäviä lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä.

Anna on lanseerannut nyt myös PBT ohjelman eli Personal Burlesque Training ohjelman, missä Personal Trainer palvelu on mukautettu palvelemaan Burleskin saralla. Ammattitaito opettamisesta, liikunnasta, tanssista ja ompelusta/taiteesta luo hyvän perustan suunnitella ammattitaidolla upeita esityksiä alusta loppuun asti yksilöopetuksena. Mamannan voit myös tilata opettamaan ryhmiä eri teemoilla tai tanssittamaan tutustumisena Burleskiin. Myös tasselien valmistamisen kurssit löytyy valikoimasta.

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close