Ompelu ja Kustomointi

Ompelu ja asujen/asusteiden tekeminen ja kustomointi on intohimoni. Minulta voit tilata mittatilauksesta niin esiintymisasuja, treeniasuja, koristeluja vaatteisiin, tuunausta vanhasta uudeksi ym. Voin myös opettaa vaatteiden ja esiintymisasujen tekemisen saloja pienryhmille tiiviskurssina.

Esiintymisiin pyrin tekemään pääosin kaikki vaatteet itse tyllihameita ja verkkosukkia lukuunottamatta. Korsettiosan yleensä muokkaan itselle sopivaksi perus ostokorsetista, jonka muutan kiinnitykseltään ja koristukseltaan sopivaksi esitykseen. Kengissä suosin pinnasta rikkimenneitä treenikorkkareita tai kirpputoreilta löytyneitä kenkiä, jotka tuunaan asuun sopivaksi. Samaa ideologiaa käytän myös rintaliiveissä ja pikkuhousuissa. Haluan käyttää mahdollisimman vähän uutta kaupan tavaraa esiintymisasuissa eli pääosin asut joko valmistetaan aivan itse alusta alkaen tai tuunaan vanhasta uutta. Myös koristeissa käytän paljon kierrätys tavaraa aina kun se on mahdollista. Jopa glittereitä voi löytää kierrätyskeskuksesta!

Kuvissa näkyy mm. Itse tekemäni valkoinen viuhka ja asu. Asu on täysin kierrätetty vanhoista verhoista. Vieressä on Hard Rock Halleluja tanssin asu, joka on myös tehty itse kokonaan. Kenkiä tykkään tuunata ja kuvassa näkyykin Herkku teeman kengät. Alla vielä keskeneräiset rintaliivit, joihin myöhemmin ilmeistyi vielä marianne karkkeja ym. Kauniit ne oli kyllä silti jo tässäkin vaiheessa. Rintaliivit oli myös tuunattu pohjaa myöten itse. Korsetissa näkyy koristelua ja vaihdettu vetoketju, jotta se on helpompi riisua.

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close