Ketkä ovat Mamanna Bupsi ja MaDaM Conchita?

Mamanna Bupsi ja Draglesque persoona MaDaM Conchita ovat oikealta nimeltään Anna Niinimäen artistipersoonia. Anna on syntyjään Turusta oleva naikkonen, äiti, hassuttelija, tanssija ja Personal Trainer, joka on aikojen saatossa hairahtunut Fitness SM hopealle ja jopa Master Chef sarjaankin piipahtamaan. Tämä nainen on moniosaaja, joka taitaa myös käsillätekemisen ihmeet.

11-vuotiaana tämä tytön tyllerö asteli ensimmäisen kerran Flamenco tunneille ja rakastui lajiin. Flamencon parissa hän tanssi 15 vuotta, mutta aikojen saatossa mukaan tuli myös mm. Salsa, muut latino lajit sekä Burleski ja sensuellit tanssit. Anna asui nuoruus vuosinaan Barcelonassa, missä latino elementit juurtui mukaan niin tanssiin kuin sydämeenkin.

Vuonna 2008 kehitti Anna oman tunnin nimeltä Let´s Dance ja tunnin tansseihin tuli mukaan niin latino tansseja kuin myös nykymusiikkiin tehtyjä sensuellimpia hassutteluita. Vuosien saatossa tanssit alkoi enemmän ja enemmän muistuttaa Burleskia, johon Anna tutustui kuitenkin kunnolla vasta vuonna 2010. Tämän jälkeen hän omaksui Burleskin omakseen ja alkoi opettaa vuonna 2011 myös tätä lajia omalla pienellä ryhmäliikunta salillaan Vantaan Rekolassa. Sitemmin Anna on opettanut lukuisia ryhmiä niin tiiviskursseina eri saleilla kuin pitempään Vantaan Aikuisopistolla, Helsingin Aikuisopistolla ja Siltamäen Nuorisoseuralla.

Mamanna Bupsi artisti nimi kehittyi aluksi Annan lempinimestä: Annamanna. Äidiksi hän tuli vuonna 2013, jolloin kehittyi nimi Mamanna eli Mama Anna. Tästä tuli Annan tuotemerkki mm. vaatteille ym. joita hän ompelee toiminimellään. Mamannan tarina jatkui myös Mamanna Photo merkkiin, joka edustaa Annan valokuvausta. Nimi Bupsi jäi kiinni, kun Anna näki X-factor UK:ssa esiintyneen Bupsi nimisen naisen. Kyseinen nainen oli luonteeltaan aivan samanlainen sähikäinen kuin Annakin ja kaiken lisäksi Anna opettaessaan ääntelehtii bu bu bubbeli buu ym. äänteitä niin nimi Bupsi oli oikein sopiva artisti nimeen mukaan.

MaDaM Conchita puolestaan syntyi vuonna 2019 Annan lähtiessä esiintymään Susiraja Dragrace:ssa Joensuussa Circus Mystique:n riveissä ja Anna halusi tehdä Conchita Wurst imitaation myös hänelle erittäin rakkaasta kappaleesta Rise like a Phoenix. Eikä näin suurta biisiä voi tehdä kuin wau efektillä. MaDaM Conchita otettiin vastaan niin hyvin, että hän jäi nyt elämään ja jatkaa uusien esitysten tekemistä.

Tällainen on siis nainen Mamanna Bupsin ja MaDaM Conchitan takana. Säkenöivä, sähisevä, sokerinen, suloinen, simpsukka ja mitä nyt ylipäätänsä täysin hullun hurmaava. Hänen vahva tanssipohja moneen eri lajiin on tehnyt myös tehtävänsä Burleskin saralla ja Mamanna Bupsin esityksissä voikin havaita viitteitä näistä lajeista. Anna rakastaa myös huumoria ja improvisaatiota kontaktissa yleisön kanssa. Tämä nainen ei jätä ketään kylmäksi!

DSC_1349.jpg

Kuva: Sonja Lahtinen

 

 

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close