Kengät

Tanssikenkämme tulevat kahdesta laadukkaasta tehtaasta Kiinasta. Molemmat tehtaat ovat erikoistuneet tanssikenkiin ja toinen vielä enemmän kilpatanssikenkiin. Olemme käyttäneet eri ryhmien kanssa kenkiä jo vuodesta 2015 ja tiedämme laadun olevan hyvä.

TANSSIKENKIÄ VOI TILATA PÄÄSÄÄNTÖISESTI HELMI/TOUKO- JA SYYSKUUSSA YHTEISTILAUKSENA TEHTAALTA (tällöin kengät tehdään tilauksen mukaan ja rahti maksetaan osallistujien kesken). Joitain malleja pystytään tilaamaan varastolta myös yksittäin (kysy lisää).

Ohessa on Kenkäkatalogit molemmista tehtaista. Hinnat Tehdas 1: 40-60e/pari sis. rahtikulun (tämä tehdas tekee ammattilais tasoisia kenkiä) ja Tehdas 2: 30-40e/pari sis. rahtikulun.

Koot: Tehdas nro 2 (Kilpatanssitehdas) tekee myös isompia kokoja aina 45 asti naisilla ja miesten malleissa kokoja löytyy aina kokoon 53. Myös lasten malleja löytyy (kysy lisää).

Tilaukset ja kyselyt: info.mamanna@gmail.com 

Kenkäkatalogi Tehdas 1 Hinnat: 40-60e/pari

Koot pääosin Suomi 35-44. Myös pienempiä ja suurempia kokoa lasten / miesten malleissa.

KOKOTAULUKKO TEHDAS 1 (Mittaathan jalkasi piirtämällä paperille täydellä painolla seisten jalan ulkoreunat ja mittaamalla pituuden paperista. Tämän jälkeen vertaa taulukon mittoja, niin koon pitäisi olla sopiva. Leveä lestisille suositellaan ottamaan 1 koko isompi.) Suomen kokoihin verrattuna koot ovat pienempiä!

img_8340

Korkomallit Tehdas 1

Kenkäkatalogi Tehdas 2 Hinnat: 30-40e/pari Koot pääosin 35-41.

KOKO TAULUKKO TEHDAS 2 (Huom! Suomikokoon verrattuna yleensä käy kärjettömissä latinokengissä sama koko, kärjellisissä 1 koko isompi. Jos omaa leveän lestin, kannattaa ottaa 1-2 kokoa isompi kenkä.

Huomaa, että koko 43 on väärin (pitäisi olla 265). Tehdas 2 tekee pääsääntöisesti kokoon 41 tai 42 asti, joten suosittelemme tilaamaan isommat koot Tehdas 1:sta!

 

 

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close