Kengät

YHTEISTILAUS KENGILLE 15.8.2019!! Tilaukset 14.8. mennessä sähköpostilla ja maksu 15.8. mennessä (ohjeet saa vahvistuksen yhteydessä).

Tanssikenkämme tulee suoraan tehtaalta Kiinasta ja olemme käyttäneet eri ryhmien kanssa kenkiä jo viiden vuoden ajan ja tiedämme laadun olevan hyvä. Yhteistilaus tulee 15.8. (tilaukset sisään 14.8. mennessä, maksu 15.8.). Yhteistilauksen ulkopuolella voi kenkiä tilata 5e:n pienlisähinnalla. Jos tilaa 3 paria tai enemmän, ei pienlisää peritä.

Monessa mallissa on mahdollista valita koron korkeus myös. Ohessa on Kenkäkatalogi. Hinnat pääsääntöisesti 25-35e/pari (nahkaiset ja lenkkarimallit kalleimmat). Kokoa valitessa kysythän, jos et ole varma (jotkut mallit reilumpia kuin toiset). Tilaukset: info.mamanna@gmail.com 

Kenkäkatalogi UUSI!

Huom! Alla olevissa kuvissa vanha mallisto. Avaa UUSI katalogi ylhäällä olevasta linkistä ja näe myös uudet mallit! Hinnastoa ei uusien mallien kanssa ole vielä päivitetty, kysy hinta sähköpostilla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close