Kengät

KENKIÄ VOI TILATA JATKUVASTI (pientoimituslisä 5e) Tai yhteistilauksena (vähintään 5 paria kenkiä), jolloin ei pientoimituslisää.

Tanssikenkämme tulee suoraan tehtaalta Kiinasta ja olemme käyttäneet eri ryhmien kanssa kenkiä jo viiden vuoden ajan ja tiedämme laadun olevan hyvä. Yhteistilauksen aina kauden alussa (syyskuu sekä tammi-helmikuu). Yhteistilauksen ulkopuolella voi kenkiä tilata 5e:n pienlisähinnalla. Jos tilaa 5 paria tai enemmän, ei pienlisää peritä.

Monessa mallissa on mahdollista valita koron korkeus myös. Ohessa on Kenkäkatalogi. Hinnat pääsääntöisesti 25-40e/pari (nahkaiset ja lenkkarimallit kalleimmat). Kokoa valitessa kysythän, jos et ole varma (jotkut mallit reilumpia kuin toiset). Tilaukset: info.mamanna@gmail.com 

Kenkäkatalogi UUSI!

Huom! Alla olevissa kuvissa vanha mallisto. Avaa UUSI katalogi ylhäällä olevasta linkistä ja näe myös uudet mallit! Hinnastoa ei uusien mallien kanssa ole vielä päivitetty, kysy hinta sähköpostilla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close