Isot Strutsisulkaviuhkat

MimmySnowflake kuvaaja Risto Nevalainen2.jpg

Kuvassa: Mimmy Snowflake, kuvaaja: Risto Nevalainen

YHTEISTILAUKSELLA 15.9. tai OMALLA YHTEISTILAUKSELLA (minimi 10kpl / 5 paria) on mahdollista saada Strutsinsulkaviuhkoja alennuksella suoraan tehtaalta.

Tällä hetkellä on saatavilla seuraava iso viuhka, jonka koko on 80cm kiinni ja avatessa noin 160cm. Viuhkassa on kuvasta poiketen 13 tikkua (kuvassa vähemmän), jolloin se aukeaa enemmän. Viuhkapohja on bambua ja viuhkassa on keskiosa ankan höyhentä ja päässä isot strutsin sulat. Sulat kerätään strutsin sulkasadon aikana, joten lintuja ei ole vahingoitettu.

VIUHKAN HINTA 95e/kpl tai 190e/pari + Yhteistilauksessa rahti 10e/tilaus (max 1 pari) tai omassa tilauksessa DHL rahti heidän hinnaston mukaan (noin 30e parille)

Viuhkan voi noutaa Vantaalta Mamannan tunneilta tai sovitusti lähialueilta. Jos haluat, että viuhka postitetaan Suomessa, lisätään siihen Suomen postikulut 7,90e (isommat määrät katson erikseen hinnan).

img_4389

VÄRIVAIHTOEHDOT:

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close