Isot Strutsisulkaviuhkat

MimmySnowflake kuvaaja Risto Nevalainen2.jpg

Kuvassa: Mimmy Snowflake, kuvaaja: Risto Nevalainen

Isot Strutsisulkaviuhkat suoraan tehtaalta. Yhteistilaus NYT 15.2.2020!! Tilaukset 9.2. mennessä: info.mamanna@gmail.com

Tällä hetkellä on saatavilla seuraava iso viuhka, jonka koko on 80cm kiinni ja avatessa noin 160cm. Viuhkassa on kuvasta poiketen 13 tikkua (kuvassa vähemmän), jolloin se aukeaa enemmän. Viuhkapohja on bambua ja viuhkassa on keskiosa ankan höyhentä ja päässä isot strutsin sulat. Sulat kerätään strutsin sulkasadon aikana, joten lintuja ei ole vahingoitettu.

VIUHKAN HINTA 95e/kpl tai 190e/pari + Yhteistilauksessa rahti 10e/tilaus (max 1 pari) tai omassa tilauksessa DHL rahti heidän hinnaston mukaan (noin 30e parille)

Viuhkan voi noutaa Vantaalta Mamannan tunneilta tai sovitusti lähialueilta. Jos haluat, että viuhka postitetaan Suomessa, lisätään siihen Suomen postikulut 7,90e (isommat määrät katson erikseen hinnan).

Rosetta Sweet viuhkojen kanssa, Kuvaaja: Hanna-Kaisa Hämäläinen

img_4389

VÄRIVAIHTOEHDOT:

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Tuntia Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close