Artisti ja Ohjaaja

FB_IMG_1539114523717

Mamanna Bupsi on Burleski Artisti ja ohjaaja, jonka vahvuutena on näyttävyys ja viihdyttävyys. Anna Niinimäellä on vahva tanssitausta jo lapsuudesta 12 vuoden Flamenco tanssin harrastamisen myötä. Esityksissä näkyy vahvasti niin tanssi, mutta myös tarinan kerronta sekä asujen WAU efekti. Mamanna Bupsi tekee lähes kaikki asut itse käsin ja myös opettaa asujen tuunausta ja valmistamista. Tästä syystä vain taivas on rajana, mitä hän keksii päällensä laittaa. Artistina hän haluaa hipoa täydellisyyttä ja tällöin asujenkin tulee olla täydelliset. Mamanna Bupsi rakastaa haasteita ja pyrkii aina etenemään esityksestä toiseen kehittyen paremmaksi esitys kerrallaan. Huumori on myös lähes aina iso osa esitystä, koska nauru on hänelle elämän suola.

Musiikki on myös vahva osa esityksiä. Artistina Mamanna pystyy myös luomaan asiakkaan toiveiden mukaisen esityksen musiikkia ja teemaa myöten. Myös improvisaatio sekä luova esiintyminen kuuluvat vahvana vahvuutena Mamannan osaamiseen ja hän käyttää hyvin paljon esityksissä yleisöä mukana. Vaikka valmiit esitykset ovat ”valmiita”, ei ne silti koskaan ole samanlaisia esitettäessä, koska Mamanna Bupsi muokkaa yleisön mukaan esityksiin aina jotain uutta ja yllättävää.

Koulutus:

Genetiikan Kandi (Turun Yliopisto), FAF Personal Trainer, FAF Aerobic Instructor, FAF Gym Instructor, Svoli Hydrobic Instructor, BoxBic Licenced, Zumba Instructor, Gymstick Instructor, Hieronta Akatemia – Hierontaterapeutti sekä opiskellut 10-vuotiaasta asti Flamencoa mm. Barcelonassa ja Sevillassa.

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close