KURSSIT JA OPETUS

KURSSIT JA OPETUS TILAUKSESTA

Mamannalta on mahdollista tilata erilaisia kursseja / opetusta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Haluatko harrastajaporukalle tai vaikka ystävien kesken / polttarisankarille Burleskitunnin? Burleskin ei tarvitse olla aina riisuvaa, vaan burleski on myös huumoriterapiaa ja liikuntaa siinä missä myös ilmeitä, flirttiä ja vaatteiden tiputteluakin. Näistä aineksistä voi siis koota täysin omanlaisen tunnin myös kokemattomillekin kokeilijoille ilman riisumista. Mamannan opetus pohjautuu aina pääsääntöisesti hauskuuteen ja siihen, että jokainen saa olla rennosti oma itsensä ja saada kokea burleskin perusominaisuuden: upeuden sellaisena kuin on!

Koottavissa kursseissa on puolestaan tarjolla eri teemaisia KURSSEJA. Näistä esimerkkinä mm. Cabaree, Vogue, Ruoskatanssi, Klassinen puuhka, Viuhkan käyttö, Floor Workout, Tuolitanssi jne. Tämän lisäksi mahdollista valita erilaiset musiikki teemat, kuten mm. 20´s, 50-60´s, Hard Rock, Techno, Latino jne. Kurssit kootaan aina asiakkaan mukaan ja teemat voivat siksi sisältää montakin eri tyylisuuntaa tai kurssilla voidaan keskittyä vaikka riisumiseen, välineen käyttöön tai vaikka käsi- tai jalkatyöskentelyyn.

YKSITYISOPETUS

Mamanna Bupsi (Anna Niinimäki) on ammatiltaan myös Personal Trainer. Nykyään hän on siis myös PBT eli Personal Burlesque Trainer. Yksityisopetusmahdollisuus on niin ryhmille kuin yksittäisille oppilaille. Opetus voi olla kertaluontoinen kokeilu Burleskin parissa tai tiettyyn tavoitteeseen (esiintyminen ym.) tähtäävää treenaamista. Yksityisopetus voi olla niin treenaamista tavoitteeseen, kunnon kohottamista, tanssin/liikkeiden hiomista, asujen tuunausta, koreografian suunnittelua tai vain hauskan pitoa. Asiakas päättää mitä haluaa, minä Mamanna toteutan sen.

Jos kiinnostuit, KYSY LISÄÄ

Sijainti 01690 Vantaa Sähköposti info.mamanna@gmail.com Hours Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcMLfVAx0IVd7-diFvRu9CA/ Facebook: https://www.facebook.com/mamannaburlesque/
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close